본문 바로가기

헝가리

아베마르 캡슐에 대한 불편한 진실과 번역과 오역,,



출처 :

http://www.avemar.hu/avemar_filmtabletta/alapinformaciok

여기서 얘기 하는 제품 보관 온도는 상온 보관 가능 하다는 얘기다.
상온 22 도가 넘으면 냉장 보관하라고 써 있다.

 
그 온도를 벗어나면, 밀가루가 된다는 얘기는 어디에도 없다..
적당히 합시다..


Alapinformációk 

Javallat: Az Avemar filmtabletta szedése ajánlott rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológiai kezelésének (műtét, radioterápia, kemoterápia, immunterápia stb.) kiegészítésére. Az Avemar filmtablettát az onkológiai kezelések előtt, alatt és azok befejeződése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni. Az Avemar filmtabletta a daganatos betegség bármely stádiumában szedhető. Műtétet követően a szedését akkor lehet megkezdeni, amikor a beteg szájon át történő táplálása (étkezés) legalább 4 nap óta zavartalanul megvalósult.

Mellékhatás: Mellékhatások előfordulása rendkívül ritka; esetenként lágyabb széklet, hányinger, émelygés előfordulhat. 

Ellenjavallat: Terhesség és szoptatás során a készítmény nem szedhető. Szervi vagy szöveti transzplantációs beavatkozásban (szervátültetés) részesülő betegek részére az Avemar alkalmazása szintén kizárt. Nem szedhető a készítmény a gasztrointesztinális traktus vérző eróziói, illetve ulcusai (vérző gyomor- és nyombélfekély), malabszorpciós szindróma (súlyos felszívódási zavar) esetén. Ugyancsak ellenjavallt a készítmény alkalmazása lisztérzékenység (cöliákia), vagy a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Ismert kölcsönhatás: C-vitamin, C-vitamin tartalmú készítmény és az Avemar bevétele között legalább 2 órás szünetet kell tartani! Célszerű az Avemart a gyógyszerektől, étrendkiegészítő készítményektől eltérő időpontban alkalmazni

Fontos figyelmeztetés: Az Avemar filmtabletta alkalmazása nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket és gyógyszereket! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Az Avemar filmtabletta csak 14 évesnél idősebb kortól adható. A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként. A tápcsatornába juttatott kontrasztanyagos vizsgálatok esetén a kezelőorvos utasítása az irányadó! A javasolt adagnál ne szedjen be többet!

Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten (max. 22ºC-on) ajánlott tartani. 22ºC feletti hőmérséklet esetén hűtőszekrényben kell tárolni. Gyermekek elől elzárva tartandó!




Adagolás
50 kg testtömeg alatt napi 2 x 4 filmtabletta, 
50-90 kg testtömeg esetén napi 2 x 5 filmtabletta, 
90 kg testtömeg felett napi 2 x 7 filmtabletta. 

Minőségét megőrzi: Gyártástól számított 2 évig, a flakonon feltüntetett hónap végéig.

Az Avemar filmtabletta összetevői.
Alkalmazás előtt olvassa el a részletes felhasználói tájékoztatót!