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스위스

동굴에서 건조 시키는 스위스 치즈 마고 프로마쥬 SA , Margot Fromages SA

Margot Fromages SA

Le Gruyére – Matured in caves

We have selected this hard bodied cheese at the heart of the Gruyére AOC  Production Zone for over 100 years.

This Gruyére produced by Master cheese-makers, is given the utmost care and attention inside our maturing cellars in order to obtain a  yet subtleelegant flavor which helps develop a fruity and nutty taste during its months of maturing. These gustatory characteristics may very depending on the location and season of the production. Production of a 35kg round requires roughly 400 liters of fresh milk from cows exclusively bred designated zone of origin and fed non-exiled forage.

The price of an 40-50 kg piece of cheese is between 600 and 1000 euro with the necessary papers and the transport to Korea.


마고 프로마쥬 SA


르 그뤼 에르 – 동굴에서 성숙됩니다.


우리는 100 년 이상의 역사를 가지고 있는 그뤼에르 AOC 생산 지역의 중심에서 경성 치즈를 선택했습니다.


마스터 치즈 제조 업체에 의해 생산되는 그뤼에르 치즈는 숙성 과정에서 엄격한 관리와 철저한 주의가 기울여집니다. 수 개월에 걸친 까다로운 숙성과정에서 그뤼에르 치즈는 과일과 열매의 풍미가 가미되면서 미묘하면서도 우아한 맛을 얻게 됩니다. 이러한 그뤼에르만의 맛은 생산 위치와 계절에 의해 결정됩니다. 35kg의 라운드 치즈에는 지정된 들판에서 풀을 먹고 자란 젖소에게서 난 신선한 우유 약 400L가 사용됩니다.


치즈 40-50Kg 조각의 가격은 필요한 서류처리 비용과 한국까지의 교통비를 포함하여 600-1000유로 사이입니다.